RO |EN
Alpiq in: România
Grupul Alpiq

Partenerul dumneavoastră pentru energie

Alpiq RomIndustries, membră a grupului Alpiq încă de la sfârșitul anului 2007, se dedică parteneriatelor. Punem toată energia noastră în slujba atingerii acestui obiectiv. Pentru noi, parteneriat înseamnă stabilirea unor relații de durată cu clienții, bazate pe deschidere și încredere. Parteneriat înseamnă, de asemenea, să ȋţi unești forțele pentru a atinge succesul. Orientaţi către acest obiectiv, ȋi ascultăm pe clienții noștri, le identificăm nevoile și le oferim soluții flexibile. Această abordare deschide orizonturi care ne duc mai departe împreună.

Punem zilnic în aplicare competenţele practice și experiența pe care le deţinem pentru succesul clienților şi al partenerilor noştri de afaceri pe piețele lor interne. Responsabilitatea noastră corporativă se reflectă în modul atent în care gestionăm resursele pe care le avem în administrare.


Alpiq Energy SE

Alpiq Energy SE este membră a grupului elveţian Alpiq care activează în industria energetică. Alpiq Energy SE a fost creată prin fuziunea companiilor şi sucursalelor din statele membre UE din Europa Centrală şi de Est. Alpiq Energy SE este una dintre cele mai mari companii internaţionale de tranzacţionare a energiei electrice din Europa Centrală şi de Est.

Astăzi, Alpiq Energy SE oferă partenerilor săi contractuali servicii consolidate şi asigurare de credite. Clienţii şi partnerii noştri de tranzacţionare din regiune beneficiază de structura noastră centrală puternică şi baza de capital solidă. Oferim partenerilor noştri internaţionali condiţii contractuale simplificate. Toate tranzacţiile noastre sunt susţinute de un portofoliu internaţional vast, ceea ce duce la scăderea riscului de credit pentru ambele părţi contractuale.


O companie europeană

Alpiq Energy SE este o companie europeană înfiinţată în conformitate cu normele UE. Sediul său central este situat în Republica Cehă și este prezentă în majoritatea țărilor UE din Europa Centrală şi de Est. Alpiq Energy și sucursalele sale internaționale operează în 16 țări și joacă un rol important pe piețele de energie transfrontaliere din Europa Centrală şi de Est. Deşi domeniul nostru principal de activitate este tranzacţionarea energiei electrice, clienţii şi patenerii noştri pot beneficia şi de servicii precum managementul de portofoliu şi managementul riscului.

Prezenţa noastră geografică extinsă, competenţele lingvistice la nivel regional şi receptivitatea noastră în materie culturală ne apropie de clienţii noştri care sunt reprezentaţi în special de companii mari şi mijlocii. Acestea sunt furnizori de energie electrică, distribuitori, asociaţii din domeniul achiziţiilor şi centrale electrice independente. Acestora le asigurăm alimentarea completă cu energie electrică, livrări programate, produse de tranzacționare a energiei electrice structurate, sau combinaţii ale acestora. Compania noastră lucrează în strânsă colaborare cu clienţii pentru a le pune la dispoziţie soluţii optime individuale.