RO |EN
Alpiq in: România
Grupul Alpiq

Valorile prin care ne remarcăm

Succesul Alpiq se datorează valorilor durabile care, de-a lungul mai multor decenii, au contribuit în mod decisiv la formarea companiei, a angajaţilor, a produselor şi a serviciilor.

Originile noastre se regăsesc pe meleagurile alpine ale Elveţiei, cunoscută în întreaga lume pentru tradiţia sa din punctul de vedere al calităţii, performanţei şi fiabilităţii. Valorile elveţiene cu privire la calitate, inovaţie, precizie şi fiabilitate constituie obligaţia noastră fundamentală. Acestea prevalează în activitatea în echipă şi în modalitatea de colaborare cu clienţii noştri. Astfel cum Alpii despart și unesc țara noastră în același timp, noi percepem graniţele ca pe o oportunitate de a crea legături: pentru noi, diferențele de natură lingvistică și culturală nu constituie bariere, ci fundații pe care se construieşte respectul reciproc.


Suntem parteneri de încredere

Suntem conştienţi că relaţiile de afaceri pe termen lung pot fi consolidate numai pe baza unei strânse relaţionări, a încrederii, a siguranţei şi a angajamentului.


Suntem parteneri prompţi

Clienţii noştri sunt partenerii noştri egali. Această abordare ne permite să le înţelegem cerinţele şi să le oferim un răspuns rapid, flexibil şi clar.


Suntem parteneri cu iniţiativă

Avem iniţiativă, le oferim partenerilor noştri metode şi perspective noi, profităm de oportunităţile care se ivesc şi dăm dovadă de tenacitate în realizarea proiectelor.