RO |EN
Alpiq in: România
Grupul Alpiq

Competenţa noastră – valoarea dumneavoastră adăugată

Competenţa care vă ajută să avansaţi: Alpiq furnizează servicii şi produse adaptate care simplifică managementul energetic şi optimizează procesele dumneavoastră.

Energie regenerabilă nouă

Pe lângă centralele electrice de mari dimensiuni şi eficienţa energetică, Alpiq majorează, de asemenea investiţiile în energii regenerabile, cum sunt proiectele de energie eoliană din Italia şi Bulgaria precum şi construcţia şi operarea unor mini-hidrocentrale din Norvegia şi Elveţia. De asemenea, Alpiq este implicata într-un proiect major de cercetare din Germania prin intermediul uneia din sucursalele sale.


Cunoasterea conditiilor de pieta

Alpiq derulează tranzacţii cu energie electrica la nivel internaţional de 90 de ani. În prezent desfăşurăm activităţi în întreaga Europă şi operăm propriile noastre sucursale din 26 de ţări. De asemenea, derulăm tranzacţii pe toate bursele energetice majore.


Cunoştinţele de specialitate în managementul de proiect

Competenţa în realizarea proiectelor reprezintă acum un criteriu de bază pentru succes. Din acest motiv, Alpiq desfăşoară lucrări de proiect structurate în mod optim şi bine organizate.


Cunoştinţele de specialitate în eficienţa energetică

Politicienii şi oamenii de afaceri sunt de acord asupra unui singur lucru: creşterea eficienţei energetice este extrem de importantă pentru atingerea ţintelor de mediu. Posibilităţile de economisire sunt enorme, în special la clădiri. Iar în ceea ce priveşte clădirile economice din punctul de vedere al consumului de energie, suntem specialişti.