RO |EN
Alpiq in: România
Grupul Alpiq

Limităm riscurile, în beneficiul dumneavoastră

Risk Management

Devenind clientul Alpiq, puteţi fi sigur că aveţi un partener de încredere. Sistemul nostru extrem de eficient de management al riscurilor ne-a pregătit pentru orice eventualitate şi gestionăm în mod activ şi ne protejăm împotriva expunerii la riscuri pentru a asigura liniştea clienţilor noştri.

Cine îndrăzneşte câştigă. Pentru a avea succes în afaceri trbeuie să riscaţi. În domeniul nostru de activitate, însă, riscurile care nu sunt necesare sunt inacceptabile. Suntem mult mai interesaţi să servim intereselor clienţilor noştri şi considerăm că aceste interese sunt identificarea, evaluarea şi gestiunea eficientă a riscurilor.


Limitarea daunelor

Aici intră în joc sistemul nostru de management al riscurilor. Acestea foloseşte măsuri orientate, economice, pentru a limita eventualele daune rezultate din riscurile de activitate, la un nivel acceptabil definit.  În aceste limite, managementul riscurilor gestionează şi monitorizează riscurile pentru a crea valoare maximă.

Acest lucru face ca managementul riscurilor să fie un instrument important în managementul şi dezvoltarea continuă a Grupului Alpiq.

Cel mai important, însă, este faptul că acesta asigură cea mai bună protecţie posibilă pentru dumneavoastră ca client.